مشاوره حقوقی رایگان - واخواست سفته

مبلغ 500 ملیون سفته در مشارکت. مضاربه گرفته ام و طرف قرارداد 4 ماه است جواب نمی‌دهد وپدرایشون درضامنین امضاواثرانگشت زده باهاشون صحبت کردم و قسم خورده که خانه ام رو میفروشم و پول شما که الان 1 ملیارد شده میدهم اما 2 ماه دیگر صبر کن شاید پول جور شود من فیلم وعده وصحبت ایشون رو گرفتم تا ادله قولشان باشد به خطر آبرویش گفتم باشد اما ترس ازین دارم که تزویر کند و تا دوماه خانه را به دیگری انتقال دهد از طرفی نمی‌خواهم تا موعد شکایت کنم ابلاغ صادر گردد از چه طریق وشیوه میتوانم نامه ای بر اداره ثبت روی شماره ثبتی اش بگذارم تا از انتقال ویا فروش آن تا موعد جلوگیری کنم تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی قرار گیرد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تامین خواسته دهید و با پرداخت خسارت احتمالی ملک را توقیف کنید