مشاوره حقوقی رایگان - معترض به رای کارشناس

شغل من کار با پیکور میباشد.وساعتی کارمیکنم.شخصی تماس گرفت اضافه درختی در پیاده رومنزلش راقطع کنم.چون میسرنشدبالاجباروباهماهنگی او اقدام به خریدتیغ چوب بری فرزازبازارکردم.درحین کارا ناحیه مچ پادچار حادثه شدم.الان کارشناس بنده رو100درصدمقصرنموده.گفته قراردادی هم نداری.وشخص صنفی حساب میشی مئولیت باخودته.بیمه کارگران ساختمانی هستم.صنفم مراجعه کردم اما جوابی ندادند.کارساعتی چجوری میشه قراردادبست؟

پاسخ ها :

اعتراض به نظر کارشناس حادثه در حین کار قرارداد کار ساعتی کار ساعتی