مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت به پرداخت نفقه

سلام بنده در شورای حل اختلاف محکوم به پرداخت نفقه به مبلغ 14 میلیون تومان و همچنین هزینه دادرسی به مبلغ 93 هزار تومان شده ام .
حال سوال من این است که باید هر دو این مبلغ را به حساب همسرم واریز کنم و یا به حساب دولت که بعداً همسرم از طریق دولت دریافت کند .
اگر جواب به حساب همسرم میباشد یه شماره حساب از همسرم دارم میتونم به اون حساب واریز کنم ؟
بعد از واریز باید رسید واریزی را تحویل شعبه شورای حل اختلاف بدهم ؟
لطفاً راهنمایی کامل فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر است با اخذ شناسه واریز به حساب دادگاه واریز نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

خیر به اجرای احکام برید و ترتیب واریز را انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به اجرای احکام مراجعه نمایید و مبلغ را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید