مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی یا مدیر دفتر شعبه

آیا قاضی موظف به صدور قرار رد اعتراض بدلیل خارج از موعد قانونی بودن رو طبق ماده 432 قانون آیین دادرسی کیفری به معترض یا همان تجدید نظر خواه ابلاغ می نمود بجای این کار با پاراف کردن زیر یکی از اوراق پرونده آنرا به اجرای احکام ارسال کرده حال چگونه میتوانم از قاضی محترم شکایت و پرونده رو از اجرا به شعبه برگردونم خیلی ممنونم از شما که راهنمایی کنید

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

وفق ماده 432 ق آدک دلیل موجه باید بهمراه اعتراض به دادگاه ارائه بشه ودادگاه تکلیفی در ابلاغ ندارد وچنانچه دلیل موجهی نباشد همون روال که فرمودیدقانونی است.مویدباشید