مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
من با یک خودرو تاکسی و یک خودرو پژو تصادف کردم که من و راننده پژو به یک تاکسی مقصر شناخته شدیم.
در شورای حل اختلاف قرار بر این شد که مبلغ 25 ملیون به راننده تاکسی پرداخت کنیم.
مبلغ 11 ملیون بیمه من و مبلغ 9 ملیون بیمه پژو ما مبلغ 5 ملیون را پرداخت کردیم ولی راننده تاکسی مبلغ 20 ملیون را از بیمه دریافت نکرده و شکایت کرد که مبلغ را پرداخت کنیم چون در شورای حل اختلاف کلمه بیمه قید نشده بود محکوم شدیم و از ما 50 ملیون خسارت دریافت کرد ولی حالا دوباره شکایت کرده که از سال 99 تا 1402 باید خسارت خواب ماشین من را بدهید که طبق نظر کارشناس مبلغ 157 ملیون مبلغ خواب ماشین میشود.
ماشین تاکسی هم یک تاکسی ار دی مدل 80 بود که قیمت این ماشین در زمان تصادف 20 ملیون نمیشد.
راننده تاکسی بعد تصادف یک خودرو 206 مدل 90 خریداری کرده و شغل شیشه بری دارد طبق تحقیقات ما این راننده از تاکسی فقط برای بیمه و بنزین استفاده میکرد.
میخواستم بدونم راهی هست که من از دست این ادم به آرامش برسم بخدا تا میخوام یکم زندگی کنم یدونه ابلاغیه میاد بیار پول بده دیگه خسته شدم ممنون میشم کمکم کنین.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک شما و رای دادگاه نیاز به بررسی دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره و گفتگوی متقابل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد