مشاوره حقوقی رایگان - تبديل انباری به پاركينگ

سلام
ساختمان محل سكونت ما دارای ٤ طبقه و تنها يک پاركينگ است. اما برای تمام واحدها در محل پاركينگ انباری تخصيص داده شده است و من مالک دو واحد از اين ساختمان هستم. ايا از منظر قانون اين امكان وجود دارد تا با تخريب دو واحد از انباری ها يک حق پارک جديد بوجود اورد؟
شكل قرار گيری انبارها به گونه ای است كه با تخريب دو واحد امكان ايجاد يک پاركينگ بدون مزاحم وجود دارد

پاسخ ها :

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

سلام به سندتون مراجعه کنید،اگر دو پارکینگ برای شما وجود دارد میتوانید با طرح دعوی دو انباری را تخریب کنید