مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام و احترام در شرکتی در قسمت رنگ پاشی شروع به کار شدم بعد از چند سالی بیماری تنگی نفس گرفتم و بیماریم به آسم تبدیل شد و پزشکان می گویند دایما باید تحت نظر باشی چگونه و از کجا از کارفرما ادعا دیه کنم در ضمن به اداره کار رفتم گفتند چون حادثه نیست و بیماریست به ما مربوط نیست باتشکر

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما بایداز دادسرا طی شکایتی استارت بزنید وبه کمیسیون پزشکی معرفی شوید