مشاوره حقوقی رایگان - ازار و اذیت سگ همسایه

سلام همسایه ای داریم سگهای زیادی دارد و ما را اذیت می‌کند ویکبارهم پای برادرم را گاز گرفت ولی حیا نکرد و ما را انگار آدم حساب نمی کند وبرای آمدن به خانه باید صبرکنیم صاحب سگ آنهارا به خانه ببرد وبعد وصاحب سگ اصلا مارا آدم حساب نمی کند وتعداد سگها خیلی زیاد هم است چه راه حل هایی پیشنهاد می کنید لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدابا شماره تلفن 110 تماس گرفته و موضوع را گزارش کرده تا پلیس به محل اعزام شده و تذکرات لازم را به صاحب سگ بدهند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به 110 زنگ بزنید تا صورت جلسه شود و بعد اقدام به طرح شکایت به عنوان مزاحمت کنید