مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق و مزایایی بعد از لغو حکم بازخریدی و تعلیق

اینجانب ابتدا طبق کیفرخواست ماده 7 قانون تشدید مجازات به مدت 4 سال تعلیق شدم و بعد از یکسال و در زمان تعلیق هم طبق مجازات اداری به بازخریدی محکوم شدم و اما بعد از 4 سال با رای قطعی حکم برائت از دادگاه از تعلیق بیرون امده و با رای قطعی لغو حکم بازخریدی توسط دیوان عدالت اداری به سر کار برگشتم و با تعیین حکم تغییر محل جغرافیایی توسط اداره شروع بکار دادم..... اداره اذعان دارد که حقوق و مزایای این 4 سال به شما تعلق نمیگیرد ؟! و اذعان دارد شامل شما نمیشود .. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند برسی اسنادی و حکم صادره است مع الوصف با فرض سوال شما مستحق دریافت حقوق و مزایای معوق هستید