مشاوره حقوقی رایگان - کارت بازرگانی

سلام وقت بخیر من فروردین از طریق یکی از دوستام رفتم توی کار اجاره کارت بازرگانی بهم گفت تو لیسانس مدیریت بازرگانی داری و بهت تعد میدنو این حرفا که خداروشکر متوجه شدم الان و گفتم نمیام وکالت بدم...و چون دوستم سفته دستشون داره گفتن 130 تومن بده برو کنار منم دنبال وام هستم و گفتم جلو ضرر بزرگتر رو بگیرم
*از من کارت ملی و مدرک و شناسنامه رو چند روز گرفت

* به اسمم یه شرکت ثبت کردن برج 2 همین امسال ثبت شد و وکالت همه کارهارو هم برای اداره دارایی دادم به خودشون

*و یک گواهی امضا برای اداره دارایی
*کارت عضویتمم اومده ولی هنوزکارت بازرگانی صادر نشده و گفتم دست نگهدارن

* دوتا کاغذ سفید امضا(که گفتن برای ثبت شرکت استفاده شده)

حالا با توجه به موارد فوق من باید برم پیش وکیل یا برم پیش مشاور مالیاتی که برام همه اینارو باطل کنه و خیالمو راحت کنه و مطمن بشم مشکلی هیچ وقت از بابت مالیات و این مسائل برام پیش نمیاد
اصلا حالت روحی خوبی ندارم و با کلی وامم میخوام این پولو جور کنم

ضمنا بخاطر سفته دوستمم نمیتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیزشرکت در اداره ثبت شرکتها در اداره ثبت اسناد و املاک صادر شده وشما برای ابطال اون اساسنامه و سایر کارها به همونجا که گفته شد مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد