مشاوره حقوقی رایگان - طرح دعوی بطلان و خسارت عدم دریافت ثمن

با سلام من در شهریور سال 97 خودروی خود را به دوستم دادم که برای کارشناسی قیمت و سلامت ببرد و چنانچه مورد تایید وی قرار گرفت بیاورد تا قولنامه کنیم، پس از آن وی ادعا نموده که اتومبیل من را خریده با قولنامه ای که در آن نوشته 1/4 وجه نقد مندرج در قولنامه نزد خریدار میماند و 3/4 وجه آن بصورت 6 چک ماه به ماه نزد یکی از شهود قولنامه و 20 روز فرصت به فروشنده داده برای انتقال سند به خریدار و سپس فروشنده میتواند وجوه را دریافت نماید ! شکایت جعل و کلاهبرداری کردم در دادسرا ، شوهر خواهر خریدار بازپرس در همان دادسرا بود و دقیقا در اتاق مجاور بازپرسی که پرونده را بررسی میکرد خواهر وی هم وکیل بود، کارشناسان 1 و 3 نفره امضا را منتسب به من تایید کردند و حتی بدون جلسه رسیدگی مواجه حضوری منع تعقیب گرفت دادگاه هم اعتراض را رد کرد با وجود مدارکی نظیر فیلم و مکالمات ضبط شده قانونی پیامکهایی که تماما ادعای مرا اثبات میکرد ولی اینجا ایران است. حال باید چکار کنم بطلان قراردادی را بخواهم که هرگز امضا نکرده ام یا دادخواست ثمن انرا؟ سند خودرو پیش خودم است ولی کارت و بیمه در داخل ماشین بوده ، در قرارداد هم مشخصات فردی من را نام و نام خانوادگی نام پدر را دارد و بقیه سطرها خالی ولی از خریدار کامل پر شده است. ضمنا قولنامه مذکور را با دعوا توانستم بعد یک ماه کپی آنرا از محرز آن که یکی از شهودش بود دریافت کنم .
شخص خریدار نما گفته 150میلیون میگیرم بعد از پانزده ماه خودرو را عودت میدم نمیدانم باید چه کاری بکنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد و قرار داد های شما مطالعه و سپس اظهار نظر شود