مشاوره حقوقی رایگان - آیا امکان فسخ نکاح دارم؟

با سلام، بنده در تیر 98 عقد کردم، سه روز قبل از عقد برای معاینه بکارت نزد متخصص زنان زایمان رفتیم که گواهی دادن پرده بکارت خانم آسیب دیده. با توجه به اینکه رابطه کامل با ایشون نداشتم، بعید میدونم بخاطر رابطه من با ایشون بوده باشه. آیا در چنین شرایطی با اینکه 6 ماه از تاریخ گواهی گذشته، امکان فسخ نکاح وجود دارد؟ آیا ایشون به لحاظ قانونی میتونه اثبات کنه، اسیب دیدگی پرده بکارت توسط من بوده؟ اگر مشخص شد توسط بنده بوده، آیا باز هم امکان فسخ نکاح وجود داره؟ لازم به ذکر است در عقدنامه ایشان دوشیزه معرفی شده اند.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

فسخ نکاح به محض اطلاع اتفاق می افتد و زمان آن گذشته است .

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

با توجه به گواهی پزشک زنان و زایمان که گفته اسیب دیده شما دیر اقدام کرده اید اگر بعد از این جریان اگر رابطه نداشته اید می توانید شکایت کنید و پزشکی قانونی نظر در این خصوص می دهد در غیر این صورت بسیار مشکل است و اثبات ان بعید است