مشاوره حقوقی رایگان - پرونده بیمه تامین اجتماعی

در بندرعباس پرونده بیمه ای دارم که در آن دچار حادثه سرکار و دیه از کار افتادگی شامل حالم میشود، البته حدود ده سال قبل، آیا میتوانم پیگیری کنم؟ چطور و از چه راهی. متشکرم لازم به ذکر است من در شهری دور از بندرعباس زندگی میکنم و یکی از دلایل پیگیر نشدن خودم همین است، در ضمن پرونده در پزشکی قانونی ثبت شده و درصد از کار افتادگی هم دارم، سازمان تامین اجتماعی تقریبا، تا ده ماه غرامت دستمزد هم پرداخت نموده ولی با تمام شدن قرارداد پیمانکار بنده دیگر هیچ مبلغی دریافت نکرده ام و قرار بود که در موقع مقرر کمیسیون تشکیل بشود که بنده به دلایل شخصی نتوانستم پیگیر شوم و تا الان پرونده راکت مانده، لطفا راهنمایی کنید، سپاسگزارم از لطف شما.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

حتما باید یا خودتان و اگر خودتان نمی توانید از جانب خود وکیل بگیرید برای پیگیری پروندتان .