مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

باسلام و احترام خدمت شما عرض میکنم که بنده نزدیک به سه سال پیش بود که به رفتار خانومم مشکوک شدم البته چندین بار یعنی فهمیدم باصاحب کارش در ارتباط هست ولی نمی توانستم ثابت بکنم تا اینکه جشن تولدش بود رفتیم گنو اونابه مدت 30دقیقه هردونفرشون غیب شدن ومن پیامش دادم زنگ زدم‌جواب نداد تا اینکه امدباهم دعوامون شدوقهرکرد بعد خلاصه باز چندبار دیگه آمده بود خونه به بهانه غذااوردن ولی نتوانستم ثابت بکنم تا اینکه یه روزدیدم باگوشیش دست دخترم بازی می کنه ودیدم در واتساپ بهم دیگه پیام دادن وابراز علاقه کردن ‌‌بعدازمتن پیاماش کپی گرفتم فرستادم به گوشی خودم وبهش نشون دادم وگریه کردن وباز بخاطرحس دوست داشتن زیادی فقط ازش تعهدگرفتم تااینکه چندشب پیش جشن تولدپسرصاحب کارجدیدش بود گفت به من مجلس زنانه هست تاموقع بازگشتش دیدم بله باهمون آقا ازماشین پیاده شدن وامدم وموقع خوابیدن دیدم بوی گندش درآمد والان سه ماهه بدون هیچگونه دعوایی دخترم به بهانه سرکاررفتن وبالباس کار فرار کرده حالا موندم برا برگشتن خانومم چکاربکنم وجرمش چیه وچطوری درخواست بدم که پرینت مکالماتش رابگیرم والان درخواست طلاق داده ومن بخاطر دخترم وفامیلام می خوام نگهش بدارم تادخترم بزرگتربشه بعدبامدارک بیشترطلاقش بدم حتی آمده بدون اجازه من تمام وسایل خونه رابردن حتی دفترچه سند ازدواج هم برده طلاها نزدیک دوملیارد وخیلی وسایل دیگه ممنون می شوم اگه میشه راهنمایی ام بکندکه چگونه شکایتی بنویسم که ازترس حکمش برگرده سرزندگیش

پاسخ ها :

خیانت زوجه ترک منزل زوجه بردن طلا توسط زوجه رابطه نامشروع عدم تمکین خیانت طلاق از طرف زوجه