مشاوره حقوقی رایگان - پیامک واتساپ

توروخدا کمک ام کنید
من به مدت چند وقت در یک رستوران مشغول به کار می بودم زمانی ک اومدم بیرون درخواست حقوق کرده ام
صاحب رستوران گفتن کسری و اضافه دارید در صندوق در حالی که اسکرین شات حسابدارم سیستم مشکل داره در آپ سروش رو دارم
چند روز بعد استخدام بنده ک یک نیروی تازه گرفته بودن در تسویه پیک اشکالی پیش اومد » متن اشکال: فیش های ارسالی رو میزدن ب حساب پیک تا مقدار پولی ک باید بده مشخص بشه ایشون یک فیش رو نزده بودن من هم ندیدم اون شخص ک پیک بوده هم همون روز اخراج شد شب که شیفت من تمام شده بود ب بنده پیام دادن که به پیک گفتم 480باید بدی اما پیک گفته پول بیشتری دارم آخ جون مال خودمه
من این پیام رو برای صاحب رستوران ارسال کردم و گفتم پیکی که بیرون اش کردین خانم فلانی تسویه کرده یک فیش نزده ب حساب اش در نتیجه پیک دزدی کرده
ولی روز بعد همون آقایی ک اخراج شده بودن اومدن برای تحویل مدارک شناسایی من ب ایشون گفتم که باید این مقدار ب من بدی پول اضافه دیروز بابت فیش نخوردن بوده این بنده خدا هم کارت کشید در کارتخوان رستوران
حالا مشکل اینجاست که صاحب رستوران بخاطر اینکه حقوق ام رو نده با همون پیام واتساپ از من شکایت کرده که من همدستی کردم تا اون پول رو بدزده در حالی که من تسویه پیک رو نزدم
ضمن اینکه این آقا مصرف کننده الکل و ماری جوانا هستن و به من پیشنهاد رابطه هم دادن (بنده متاهلم) من چیکار کنم ثابت بشه همدستی در کار نبوده و فقط یک اشتباه بوده که حل شده
و اینکه چگونه حقوق ام رو بگیرم
آیا پیام واتساپ که ب ایشون دادم. مدرک محسوب میشود ؟
حتی ایشون در شیف اخر بنده یه اتفاق چاقو کشی رخ داد ک موجب هراسانی من شده و اینکه ایشون ب من الفاظ رکیک ب کار بردن و ب خواهر بنده فوش ناموسی دادن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه و بررسی نمودم از جهات گوناگونی نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است