مشاوره حقوقی رایگان - زمین باغی

سلام و خسته نباشی. بنده زمین باغی خریدم سال 93 و مبایعه نامه و کد رهگیری ام برای همان سال دارم و مالک قرار بود از سند برای ما وکالت بزنه که چند سالی طول کشید و سال 98 وکالت زد و حالا یک نفر از ما شکایت کرده که این زمین و من سال 97 خریدم و وکالت زدم و گفته که مدارک شما باید باطل بشه .میشه راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبایعه نامه مقدم ملاک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
صرف ادعا کافی نیست باید طرح دعوا نماید اثبات کند اگر اثبات شد باید ثمن و خسارات را از فروشنده دریافت دارید….

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی که قرارداد زودتری دارد قرارداد مقدم معتبر است

آن هم در صورتی که قانونی باشد