مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام پدرم یدونه خودرو دوسال پیش از خانمی خرید که موقع تحویل خودرو یک قولنامه بین خودشون نوشتیم و پول رو به فروشنده تحویل دادیم و خودرو هم تحویل گرفتیم و طی این دوسال هر بار به بهانه ای برای انتقال سند نیومد تا این که چند روز پیش پلیس راه ماشین رو به دلیل شکایت از مالک قبلی توقیف و به پارکینگ انتقال داد و از قرا معلوم بدهکاری داشته و طرفشون توقیف اموال گرفته و چون ماشین هنوز به نام اون خانم بوده توقیف شده الان نمیدونیم باید چه کار کنیم. ایا با همون قولنامه ی دستی میتونیم کاری بکنیم و اگه شکایت بکنیم ایا ماشین رو میتونیم تحویل بگیریم یا نه با همون قولنامه ی دستی خودرو از توقیف در میاد. یا حالا حالا باید دنبالشون بدوییم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما با قولنامه دستی می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند انجام دهید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید اطلاع پیداکنیدکه توسط چه مرجعی توقیف شده وبعددادخواست اعتراض ثالث اجرایی ورفع توقیف را درهمان شعبه که دستورتوقیف صادرکرده مطرح کنید وادله تان راپیوست دادخواست کنید