مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه از وکیل

با سلام. وکیلی از بنده به غیر از حق الوکالش مبلغی جهت پرداخت به قاضی و گرفتن رای به نفع بنده ازم گرفته بعد فهمیدم کلاه سرم گذاشته کانون رفتم میگن کانون مرکز باید شکایت کنید در صورتی که تو کانون فارس مشخص شد غیر قانونی توی استان فارس فعالیت داره از طرفی ثبت ثنای وکیل تهرانه مطالبه وجه دادم به لحاظ دوری راه سخته از شیراز بیام تهران ونمیتونم ثابت کنم برا رشوه به قاضی گرفته اون مبلغ رو چکار باید کنم؟!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواشت مطالبه وجه دهید و وکیل معرفی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکیل بیشتر از قرارداد وکالت گرفته باشد می توانید استرداد کنید.