مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر

سلام وقتتون بخیر. عرض خانه ما 20 متر است و منزلمان در یک کوچه ای واقعه شده که امکان پارک یک خودرو فقط وجود داره و همه به یک سمت پارک میکنن که عبور و مرور راحت باشه، و ما رو به روی خانه، سمت دیوار همسایه همیشه پارک میکنیم، حیاطمون کوچیکه ماشین جا نمیشه، به تازگی کسی به آن خانه نقل مکان کرده که به ما اجازه پارک نمیده وقتی مهمان داره، یعنی وقتی ماشین مهمانش اونجا پارک باشه، نه اجازه پارک میده نه مقداری جابه جا میکنه که ما هم پارک کنیم، در صورتی که حیاطش برای پارک ماشین جا دارد، و ما مکان نداریم، لیکن مجبور شدیم سد معبر کنیم و مقابل درب خودمان پارک کنیم، از کلانتری تماس گرفتن که سد معبر کردین جابه جا کنید ماشین را وگرنه جرثقیل می‌فرستیم ببره پارکینگ، و همسرم در جواب گفت جای پارک منو گرفتن و من الان درب منزلم پارک کردم، آیا در صورت جا به جا نکردن ماشین به پارکینگ میره؟ هیچ تابلو راهنمایی و رانندگی هم نیس و راه کاری برای مشکلمون وجود داره؟ ممنون میشم راهنماییمون کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.