مشاوره حقوقی رایگان - خودرو حامل مواد مخدر

سلام. پدر من چند ماه پیش از زندان به جرم حمل و نگه داری 310 کیلو تریاک آزاد شد و چند روز پیش با ماشین من که به نام مادرم هستش با 20 کیلو تریاک دوباره گرفتنش الان سوالم از شما عزیزان این هست که آیا ماشین من آزاد میشه یا نه. و اینکه میتونم پدرم رو با وثیقه آزاد کنم. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.