مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حذف توضیحات شناسنامه

آیا می شود توضیحات شناسنامه رو حذف کرد یعنی به این صورت که من اسمم طلا بانو بوده و آن را از شناسنامه حذف کردم و متاسفانه یک صفحه بنام توضیحات باز همان اسم طلا بانو وجود دارد من میخواهم بدانم آیا میشود ان صفحه توضیحات رو حذف کرد و همچنین در داخل تعداد فرزندان در داخل شناسنامه پدر و مادر که به همان اسم قبل یعنی طلابانو می باشد در شناسنامه آنها نیز حذف کرد و آیا در این کارتهای هوشمند وقتی بیوگرافی شخص بالا بیاید آیا اسمی که پسوندش که همون توضیحات شناسنامه می باشد هم بالا می آید، ممنون از حوصله شما

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،توضیحات حذف نمیشود،به دلایلی به نفع شمااست که حذف نشود.موفق باشید

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

معمولا توضیحات شناسنامه قابل حذف شدن نیست. اما در مواردی ممکن است قاضی با چنین درخواست هایی موافقت نماید.