مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

سلام وقت بخیر دیروز از طرف شرکت ر.ن تماس گرفتیم گفتن شما چون جز مشتریان خوش حساب همراه اول و ایرانسل بودین شمارتون توی جشنواره فروش ما ثبت شده ما رو این حساب چند کالا با تخفیف خریدیم پول رو زدیم براشون مبلغ 7400 امروز باهامون تماس گرفتن گفتن شما برنده ماشین 206 شدید مبلغ 13800واریز کنید برای تحویل ماشین بیاید بعد ما 5میلیون واریز کردیم با کلی اصرار و مثلا تایید کردن هویت شرکت گفتن ماشین رو میفرستیم اما نفرستادن و کلاهبردار هستن ما باید از چه طریق اقدام کنیم که به پولمون برسیم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی کنیم و صحیت های شما را با دقت بیشتری بشنویم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.