مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه برای زندانی مواد مخدر

کسی ک دوماه قرار بازداشت داشته و تموم شده حکمشو گرفته 12 سال حبس ک هنوز تسلیم ب رای ندادیم ب تعطیلات خوردیم الان 70 روزه داخل زندان هستن آیا امکان وثیقه گذاشتن داریم ک ب مرخصی بیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...........لطفا جواب بدین ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است در حال تحمل حبس است اگر امکان آزادی نیست مگر تحت شرایطی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مرخصی زندانی می تواند از طریق قاضی ناظر زندان درخواست خود را پیگیری کند.