سلام. قبل از ارائه پاسخ پرسشتان توضیح کوتاهی در خصوص سرقفلی بدهم تا شاید منظورتان مالکیت عین نبوده باشد چراکه در عرف ممکن است آن را هم سرقفلی بگویند و در حالیکه در مفهوم و اثر حقوقی بسیار متفاوت است.و بنابراین شما ابتدا باید دقیقا نوع حق خود را شناسایی کنید. چنانچه قرارداد اجاره شما مشمول قانون سال 56 باشد حق شما سرقفلی است.که در اینصورت چنانچه برلی انتقال منافع آن که در اینجا میفرمایید نصف منافع متعلق به شما بوده، در قرارداد اجازه برایتان در نظر گرفته نشده باشد، می بایست از طریق ثبت دادخواست به دادگاه صالح تحت عنوان تجویز انتقال منافع سرقفلی را واگذار میکردید. چنانچه بدون دریافت حکم دادگاه این کار انجام شود مالک سرقفلی مستحق نصف حق سرقفلی خواهد بود.یعنی در خصوص جنابعالی اگر مستحق نصف حق سرقفلی (سه دنگ) باشید و بدون رضایت مالک و بعد بدون دریافت حکم دادگاه آن را منتقل کرده باشید،مستحق نصف حق خود هستید. مگر اینکه با مطالعه دقیق پرونده راه های قانون دیگری باز شود.
شما باید از طریق قانونی اقدام نمایید چون این انتقال به غیر میباشد و یکسری موارد را در اجاره نامه سرقفلی باید مطالعه کنم تا جواب صحیح به شما ارائه دهم .پس اگر نیاز به پاسخ درست دارید مدارک را ارسال کنید تا پاسخ درست دریافت کنید یا مدارک را نزد وکیل ببرید تا درست راهنمایی شوید دوست عزیز .
در صورت عدم حق واگداری انتقال صحیح نیست
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.