مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده و سند رسمی

سلام ما یک حیاط 100متری با مبایعه نامه خریدیم که ماله دو تا برادر که سه دانگ سه دانگ جدا به اسمشون بود البته ما از کسی خریدیم که قبل ما از اون دو برادر با مبایعه نامه و وکالت بلاعزل خریده و با مبایعه نامه فروخته به ما که قرار بود بعد سه ماه بریم سند بزنیم به نام ما رفتیم دیدیم یکی از اون سه دانگ توقیف شده بابت مهریه از اداره ثبت که ما قبل توقیف اونجا رو خریدیم با این مدارک اعتراض مون رو رد کرد رفتیم از طریق دادگاه شکایت کردیم وقت رسیدگی داده بعد 4 ماه دستور موقت نداد و اون خانوم مزایده گذاشت خریدار پیدا نشد خودش برداشت و سند سه دانگ رو به نام خانم انتقال دادن ما هم سه دانگ دیگرو رفتیم انتقال دادیم به نام خودمون الان خانم رفته گواهی عدم افراز بگیره تا دستور فروش بگیره تو رو خدا راهنمایی مون کنید ما به حق مون میرسیم سند اون خانم ابطال میشه یا حق مون ضایع میشه در ضمن تاریخ مبایعه نامه ما مقدم به توقیف اون خانم هستش

پاسخ ها :

حسن  ايزدي

جناب آقای حسن ايزدي :

سلام دوست عزیز لطفاً توضیح بدید آیا دادگاه تاکنون رأی داده یا خیر؟ اگه رأی داده نتیجه رو اعلام کنید. موفق باشید. ایزدی

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید اعتراض ثالث میکردید و البته بهتر است که وکیل بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر مالک مشاعی میتواند تقاضای فروش مال مشاع را بنماید