مشاوره حقوقی رایگان - اختلافات وراثی

برادرم در سال 1400 بدلیل بیماری مادر و عدم توانایی جهت امور اداری وکالت نامه ای جهت انجام امور اداری یک واحد در کرج را از مادر میگیرد و در این وکالت نامه فروش این ملک را به نام خود و دیگران قید میکند بنده بعد از فوت جهت انجام امور دارایی مراجعه کردم متوجه فروش این ملک پس از فوت مادر شدم ایشان در زمان حیات ملک را بنام خودش انقال میدهد و بعد از مرگ به فروش میرساند جهت ابطال معامله چه کار باید انجام بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به یک وکیل متخصص رجوع کنید
با شرایطی آری امکان ابطال وجود دارد به صرف آنچه در سوال آمده است.

لکن موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار.