مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دعانویس

چند وقت پیش با خانمی آشنا شدم ایشان گفتن ینفردعا نویس میشناسن ولی من تمام پولها بحساب این خانم ریختم الان چطور حقم پس بگیریم البته این خانم خودشون فالگیر هستن و در یک شهر دیگه -از طرفی طی این چند ماه من تهدید کردن اگر پول ندی کار ات تمام بشه به نامزدت میگیم و شماره نامزدم دارن . بنده چون خود نامزدم مشکوک شدن و هنوز اصل داستان نمیدونن زنگ زدن از روی کنجکاوی که ببین من با خانم صحبت میکنم یا آقا -توروخدا کمکم کنید الان چیکار کنم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بااستناد به فیش واریزی یا پرینت حساب علیه وی دادخواست مطالبه وجه دهید دادخواست را هم بدهید وکیل تنظیم کند که از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا تنظیم شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است
دادخواست حقوقی نیز قابل طرح است