مشاوره حقوقی رایگان - کپی رایت و هنر

با سلام.
اگر شبکه های مجازی عکس نقاشی های دیگران را بدون ذکر نقاش آن منتشر کنند ( چه عکس از نقاشی کشیده شده باشد چه نقاشی های دیجیتالی و بک گراند) و کاربران هم از آن نقاشی ها الگو بگیرند و بکشند، با توجه به اینکه اسم نقاش اصلی را نمی‌دانند تا ذکر کنند ؛ جرمی مرتکب شده اند ؟ در واقع حقوق کپی را رعایت نکرده اند ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید با ذکر ‌ منبع باشد
اگر سؤ استفاده شده باشد امکان اقامه شکایت وجود خواهد داشت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
هرگونه استفاده از آثار علمی و هنری دیگران باید با کسب اجازه و ذکر منبع باشد در غیر این صورت امکان شکایت و مطالبه خسارت وجود وارد.