مشاوره حقوقی رایگان - علت ثبت نشدن پرونده ارسالی از شورا در دادگاه مربوطه

پرونده با موضوع ابطال سند رسمی در دادگستری سیاهکل از شورا عدم صلاحیت خورده جهت ادامه به دادگاه ارسال شده.. ولی با گذشت 2ماهو پانزده روز هنوز ثبت نشده علت چه می‌تواند باشد؟ لازم به ذکراست درمورد همین ملک موضوع ابطال سند پرونده دیگری با موضوع فروش یاانتقال مال غیر در دادگاه شهر دیگر (لاهیجان) درحال جریان میباشد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالاً ثبت نهایی نشده است زمان طبیعی نیست حتما موضوع را از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مقداری زمان می‌برد اما دو ماه زمان زیادی است

بهتر است شما حضوراً مراجعه نمایید و علت را جویا شوید