مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن قولنامه زمین

سلام. پدرم سال 66 زمینی خریده قولنامه دست نویس بعد قولنامه رو گم کردیم و الان صاحب زمین که سند اصلاحات ارضی داره و ارتش ادعا مالکیت کردند و تنها چیزی که دست ما هست رسید پولی که به پدر وراث دادیم دستمون هست وشاهد هم داریم ولی در رسید نزده چه مقدار زمین ؟ آیا ما با گرفتن وکیل میتونیم ادعا مالکیت خودمون ثابت کنیم تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اثبات مالکیت بحث تخصصی است بله درصورتی که وکیل داشته باشید و مدارک خوب جفت و جور شود بله حتما باید وکیل داشته باشید