مشاوره حقوقی رایگان - تبليغ عليه نظام

از صفحه اينستاگرام همسر من اسكريت شات دارند و جرم همسر من در پرونده تبليغ عليه نظام و توهين به مقدسات است
در اولين جلسه دادگاه همسرم بدون وكيل تنها رفتند و ابراز پشيموني كردند
حكمشون چي مي تونه باشه و ايا قابل خريدن است ايا ميشه با وكيل در تجديد نظر شرايط حكم و بهتر كنيم ؟ وضعيت ممنوع الخروجيش به چه صورت است؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پرونده را مطالعه کنم بعد مشورت دهم اما اگر سابقه نداشته باشد و ابراز پشیمونی کرده خوبه

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
بررسی و پاسخگویی دقیق نیازمند مطالعه پرونده می باشد. وضمنا اینکه در قانون موضوعی تحت عنوان خرید حکم وجود ندارد.