مشاوره حقوقی رایگان - آیا کسی هست که بتونه از مظلوم دفاع کنه

سلام و درود
نزدیک چهار سال هستش که داداشم با زنش به اختلاف خورده و به دادگاه و مسئله حقوقی و کیفری و غیره رسیدند در این مورد خانواده دو طرف وارد شده و رای های کیفری هم صادر شده و رای دادگاه هم بعد از 5 بتر شکایت و چندین قاضی باز خانواده دختره دست از توهین و چاقو کشی و فحش و غیره برنمی دارند و از بزرگ و کوچیک مزاحم میشن و تو دادگاه شاهد دروغی می برن قسم دروغ می خورن و هیچ کس پاسخگو نیست و این خانواده هم دست از مردم آزاری برنمی دارن اگر کسی راهنمایی قانع کننده داشت که ما واقعا به قاضی کلی دادستان کلی یا کسی که حرفش تو این دادگاه ها نتیجه بده معرفی کنید راهنمایی کنید تا از دست شرورین پول دار بی ایمان بی قانون راحت بشیم
با تشکر بسیار زیاد

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به توضیحات و بررسی بیشتر است