مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ضمانت از دادگاه

سلام وقت بخیر،برادرشوهرم تصادفی داشته که رفیقش راکب بوده و ایشان فوت کرده از قضا همه چیز بر علیه برادر شوهرم رقم خورد ومحکوم شده به پرداخت دیه کامل ،چند ماهی قبل از حکم قطعی که ما فکر میکردیم برادر شوهرم تبرعه می شود من ضمانت ایشان را با فیش حقوقی وحکم کارگزینی کردم که به زندان نرود،اما حالا که محکوم به پرداخت شده آیا در صورت پرداخت نکردن ،مبلغ دیه از من کسر می شود ؟
من میتوانم قبل از پرداخت دیه توسط بیمه به خانواده متوفی ضمانت خود را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله در صورت پرداخت نشدن ضامن مسئول پرداخت است