مشاوره حقوقی رایگان - راجع به طلب واحد فروخته شده مبلغ مانده برای روز سند

با سلام. واحدی را در تاریخ 1401/08/17فروخته ام و از مبلغ ثمن معامله 600/000/000 میلیون تومان باقی مانده که باید خریدار در تاریخ 1402/04/30پرداخت نمایند بنده متوجه شدم که روز سند روز جمعه میباشد و خریدار نیز برای پرداخت و انتقال سند امتناع میکند اینجانب برای روز شنبه 1402/04/31 حضور خودرا از دفترخانه گرفته ام.واظهارنامه هم برای ایشان فرستادم که سند حاضر و قابل نقل و انتقال است. چگونه باید الباقی ثمن وروزانه خسارت که مبلغ 500/000هزار تومان میباشد را از خریدار باید مطالبه کنم باتشکر و سپاس

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

یک یک موضوع استثنایی است که روز جمعه روز انتقال سند است شما چه روز شنبه حاضر شوید یا خیر فرقی نمیکند مخم این اسن امکان انتقال سند در روز مقرر نیست اظهارنامه اینجا جواب نمی‌دهد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه روز انتقال سند با تعطیل هفتگی و یا تعطیلی غیر منتظره مصادف گردد ، فردای روز تعطیل طرفین معامله باید برای انجام تعهد اقدام نماید ، با توجه به اعلام آمادگی با ارسال اظهارنامه و امتناع خریدار ، دادخواست فک سند به نام خریدار و مطالبه دیرکرد حاصل از امتناع خریدار را مطالبه نمایید