مشاوره حقوقی رایگان - وجاهت قانونی دست نوشته موروثی

باسلام ایا فروشنامه دست نوشته که فاقد مختصات زمین مقدار متراژ وسایرمواردی که در اسناد رسمی قید میشود را چنانچه به سایر وراث فروشنامه قیدنشده باشدایاچنین دست نوشته ای معتبر است؟

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

بیع تملیک عین است به عوض معلوم بنابراین اوصاف مبیع باید ذکر گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام مبیع مجهول و مبایعه نامه باطل است مگر به طرق دیگر احراز شود در زمان معامله قابلیت معین بودن و مشخص بودن مبیع وجود داشته است.