مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی سند عادی

به نام خدا
با سلام و احترام
اینجانب مبایعه نامه ای (فروش نامه ای) بصورت دستدارمی از جانب پدر مرحومم در ارتباط با زمینی که متعلق به او بوده با امضا و اثر انگشت و گواهان و... در اختیار دارم و قصد گرفتن سند منگوله دار و یا تک برگ دارم.میخواستم سوال کنم اگر هیچ یک از ورثه ادعایی مبنی بر جعلی بودن آن فروشنامه نداشته باشند و ما مراحل قضایی و...را با آن سند ادامه دهیم تا رای دادگاه مبنی بر مالکیت آن مال را بگیریم و سند تک برگ برایمان صادر شود آیا با وجود آنکه ورثه هیچ ادعایی در این رابطه ندارند و کسی پیگیرش نیست دادگاه خودش آن سند را برای کارشناسی خط و صحت و سقم اثر انگشت و...به استکتاپ میفرستد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است بفرستد راسا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است