مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اجازه پدر

سلام. دخترم 23 ساله ، باکره نیستم و پدر و مادرم از هم جدا شدن، برای ازدواج اگر به دادگاه مراجعه کنم برای گواهی پزشکی قانونی و اجازه ازدواج، امکان دارد خانواده متوجه شوند ؟؟ نمیخوام که پدرم متوجه شود
و بدون حکم دادگاه، پزشکی قانونی گواهی بکارت میدهد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر باکره نیستید گواهی بکارت نمیدهند . باید حکم تجویز ازدواج داشته باشید تا دفاتر ازدواج ان را ثبت کنند

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
صدور هر رای در سامانه ثنای شخص ثبت میگردد .
شرایط صدور گواهی بکارت
صدور گواهی بکارت باید شرایطی داشته باشد:

شرط اول این است که رضایت فرد مورد معاینه باید گرفته شود. حتی اگر مراجع قضایی تقاضای معاینه بکارت کنند، رضایت فرد الویت انجام این کار است. در صورت عدم رضایت فرد، پزشک گواهی می‌کند که انجام معاینات تخصصی به دلیل عدم رضایت و همکاری فرد ممکن نبوده است.
شرط دوم این است که برای صدور گواهی بکارت حتما احراز هویت باید انجام بگیرد و عکس فرد بر‌ روی گواهی الصاق‌ شده و مهر زده شود.
شرط سوم این است که گواهی بکارت حتما باید به تقاضای فرد یا به دستور مقام قضایی صادر شود. پس صرف تقاضای همسر یا اقوام همسر مجوزی برای انجام معاینات به پزشک نخواهد داد