مشاوره حقوقی رایگان - تعویض زمین کشاورزی

سلام حدود 40سال پیش دو عدد زمین کشاورزی ک در شهرستان داریم پدر بزرگم با برادرش تعویض نموده پدر بزرگ در آن جا درختان کاشته است ک سن درختان 30میباشد کل اهالی روستا شاهد هستند ک ما در آن زمین کشت کار میکنیم و یکی از اهالی روستا هام شاهد ک زمین مارو بردار پدر بزرگم ب ایشان اجاره می‌داده ولی بچه هایش الان قبول نمیکنن و میگن زمین مارو پس بدید ما هم آن جا خیلی هزینه کردم الان زمین ب ما می‌رسد یا آن ها در صورت دادگاهی شدن

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با توجه به توضیحات ، معاوضه زمین بوسیله استشهادیه و تصرف چندین ساله قابل اثبات میباشد ، در هر حال در این زمینه از وکیل استفاده نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به اینکه مسئله تعویض زمین کشاورزی در حدود 40 سال پیش صورت گرفته است، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید تا بهترین راه حل برای شما پیدا کنید. در این مورد، باید ابتدا اطمینان حاصل کنید که آیا تعویض زمین کشاورزی به صورت قانونی صورت گرفته است یا خیر. اگر تعویض به صورت قانونی انجام شده است، باید مستندات مربوط به آن را بررسی کنید تا بفهمید آیا شما حق دارید به زمین دسترسی داشته باشید یا خیر. در صورتی که تعویض به صورت قانونی انجام نشده باشد، باید با وکیل خود در مورد راهکارهای حل این مسئله صحبت کنید. همچنین، در صورت نیاز می‌توانید با مقامات قضایی تماس بگیرید و از آنها در مورد راهکارهایی که برای حل این مسئله وجود دارد، سؤال کنید.