مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

سلام خسته نباشید. من واقعا به راهنماییتون نیاز دارم برای همین داستانو کامل میگم چند روز پیش همسرم تو محل کارش بوده همکارش نشسته بود پشت صندوق محترمانه گفت بلند شه که مدارک داره اونجا چند دقیقه بعد بلند نشد اروم دستشو کشید بلندش کرد کشید کنار اما همکارش حمله کرد سمت همسرم میخواست بزنتش اونم خواست دفاع کنه نزاره بزنه مشتش خورد بینی همکارش ترک برداشته میخواد شکایت کنه میگه دیه نمیخوام فقط میخوام بندازمت زندان سوالم اینه همسرم یه شاهد داره که اون اول حمله کرده ایا دفاع از خود محسوب میشه اگر نه دیه دماغی که از دو ناحیه ترک برداشته چقدر لحاظ میشه فقطم یه مشت زده اونم میخواسته حمله طرفو دفع کنه میتونه همسرمو بندازه زندان؟ اگر بندازه زندان تا چقدر حبس میبرن براش
خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنونم ازتون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دفاع مشروع باید‌ متناسب با حمله باشد.دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود حبس بستگی به میزان جراحت بسته به نظر قاضی دارد که‌ تعلق میگیرد یا خیر.اما غالبا اگر شکستگی نباشد خیر.

سعيده  اكبري

سرکار خانم سعيده اكبري :

سلام حمله و دفاع میبایست متناسب باشد احتمال پذیرش دفاع مشروع ضعیف میباشد دیه را نیز براساس نظریه پزشکی قانونی تعیین مینمایند و اگر همسر شما پس از تفهیم اتهام وثیقه یا کفالت و... بگذارد بازداشت نمیشود واگر سابقه کیفری خاصی نداشته باشد احتمال دارد که در پایان نیز به حبس تعلیقی یا جزای نقدی محکوم شود

یک وکیل :

با سلام میزان دیه توسط پزشکی قانونی با توجه به میران صدمات مشخص می شود