مشاوره حقوقی رایگان - تماس تلفنی

سلام و عرض خسته نباشید. دوست من شش ماه پیش با فردی به طور مجازی اشنا شده که انگار تو اعتراضات بوده و حرف های سیاسی میزده دوستم یکبار تماس تلفنی باهاش داشته که توش شخص بازم از این حرفا زده و دوستم با اینکه عقیده شخصیش نبوده فقط بخاطر احساساتش به طرف اون حرف هارو تایید کرده ولی بعدش پشیمون شده و کلا ارتباطشو قطع کرده همون یک تماس رو داشته الان دوستم نگرانه که مشکلی براش پیش نمیاد چون میخواد استخدام بشه براش مشکل ایجاد میشه؟ من قبلانم این سوالو پرسیدم یکی جواب داد امکان غ که نفهمیدم منظورش چیه اگه میشه جواب بدین دوستم منتظر پاسخ

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بنظر نگرانی وجود ندارد

مریم گنجی

مریم گنجی :

با درود
به صرف آنچه در سوال آمده، مشکلی پیش نخواهد آمد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

سلام، با توجه به اینکه دوست شما فقط یکبار با این شخص تماس داشته و ارتباطش را قطع کرده، به نظر نمی‌رسد که این موضوع برایش مشکلی ایجاد کند. البته باید توجه داشت که در صورتی که شخصی در حال حاضر مورد تحقیقات قضایی قرار دارد و نام و شماره تلفن دوست شما در میان مشخصات او ذکر شده باشد، این موضوع ممکن است برای دوست شما مشکل ساز شود. به هر حال، بهتر است دوست شما در صورت اطمینان بیشتر، با یک وکیل مشورت کند.

موفق باشید