مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام

سلام.برای من شکایت شده بر فعالیت تبلیغی علیه نظام. بنده نه سابقه ای در دادگاهی دارم.و نه شکایتی تا الان داشتم.طی بازرسی از منزل و گوشی چیزی هم نداشتم.خودم هم برای رسیدگی به اگاهی رفتم. سابقه بسیج هم دارم.فقط برای 1.2تا استوری این مشکل برام پیش اومده.الان چکار باید بکنم.متاهل هم هستم. توی هیچ تظاهراتی هم نبودم. شغل شرکتی هم دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انشاالله که با گفتن این مطالب و عذر خواهی و تعهد مشکل حل خواهد شد