مشاوره حقوقی رایگان - دعانویسی

سلام خسته نباشید. گیر یه دعانویس افتادم ک خانمم اعتماد تام داره بهش ولی من صد درصد مطمئنم ک کلاهبرداره چون نه میزاره بشناسیمش ن میزاره باهاش حرف بزنیم فقط از یه رابط باهاش در ارتباطیم و پولو ب رابط میریزیم و اون به دعا نویس ب خانمم و مادر زنمم گفته نباید ذره ای شک کنین وگرنه دعا باطل میشه و من دیگ دوباره دعا نمینویسم ب همین دلیل اونام هیچ شکی نمیکنن و منم مجبورم اگ شکیم داشتم بیان نکنم ولی مث روز روشنه طرف داره میگ چش بسته بم اعتماد کن سه ساله بچه دار نشدیم و الان اون دعا نویسه گفته یه دعا مینویسم ک بچه دار شین و شیش ملیون ازمون خواسته موندم چیکا کنم راهنمایی لطفا

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بچه دار نشدن و بچه دار شدن به دعا نويسي ربط ندارد
و بايد به مراكز ناباروري و پزشك متخصص مراجعه كرد

اين قبيل امور كلاهبرداري و تحصيل مال از طريق نا مشروع و كلّاشي است

پول به اين اشخاص دزد ندهيد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
تحت عنوان شکایت کلاهبرداری و تکدی گری قابل پیگیری است.