مشاوره حقوقی رایگان - از بین رفتن پرده بکارت

سلام من 7 سال یه پسری بهم درخواست ازدواج داد باهم حرف میزدیم یه روز بزور بصورت عنف و اکراه بکارت منو از بین برد و منو تهدید میکرد که ب خانوادت میگم و.. ولی بعد از یکسال بش وابسته شدم و عاشقش شدم و هربار برای ازدواج بهونه میاورد تا الان ک شکایتشو کردم مدام این 7 سال باهاش رابطه داشتم از جلو و الان فیلم ک عکس لخت و پیام ازش دارم و قاضی فرستادم پزشک قانونی،حالا سوالم اینه حکم قاضی چیه،امکان داره حکم قاضی این 3 تاباشه یا باید با من ازدواج کنه یا مهریه بده یا 36 ماه زندانی باید یکیشو پسره قبول کنه ایا جز این 3 تا حکم قاضی میتونه چیز دیگ ای باشه چون پسره حاضره با من ازدواج کنه منم حاضرم باهاش ازدواج کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه احراز بشه رابطه با رضایت شما بوده هر دو شما به مجازات شلاق محکوم خواهید شد.
اینکه هفت سال با هم ارتباط دارید دلیل بر این است که رابطه با رضایت شما بوده است.