مشاوره حقوقی رایگان - حقوق

باسلام
فرزندان پسر محجور بازنشسته متوفی حقوق مستمری به بیمه تامین اجتماعی قطع شده برای برقراری مجدد ان چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام در فرض سئوال شما مشخص نشده که این اولاد ذکور قبل از فوت پدرشان محجور شده اند و یا پس از فوت ایشان

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

بدوا به تامين اجتماعي و درصورت عدم پاسخگويي به ديوانعدالت مراجعه فرماييد و قبل از آن با وكيل دادگستري حضورا مشاوره فرماييد