مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای قرارداد و به تعویض انداختن آن

با سلام
بنده قرادادی در شهریور ماه سال 97 برای ساخت بسته ام ولی به دلیل آماده نبودن محل کار اجرا را (که طبق قرارداد تا پایان دی ماه 97 بایست تمام شده باشد) به تعویق انداختم با توجه به پیگیری و تماسهای مکرر با شخص و شرکت طرف قرارداد از خرداد ماه سال 98 تاکنون هیچ اقدامی جهت نهایی شدن کار توسط شرکت صورت نگرفته با توجه به اینکه کل مبلغ قرارداد توسط شرکت وصول شده نحوه عمل اینجانب برای گرفتن حق و تکمیل کار به چه صورت است؟
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دادخواستالزام به انجام مفاد قراردادی بدهید

الهام سادات ماجدی

سرکار خانم الهام سادات ماجدی :

سلام.
الزاما بایستی متن قرارداد بررسی شود تا درجهت تعهدات وحقوق طرفین با اشراف کامل تعیین وضعیت گردد..به یک وکیل جهت بررسی مفاد قرارداد مراجعه نمایید.

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام می‌توانید دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید و خسارات قراردادی و خسارات دادرسی خود را مطالبه کنید البته حتما قبل از انجام هر کاری بصورت حضوری با یک وکیل مشورت کنید و تمام مدارک و قرارداد خود را ارائه دهید تا بهترین اقدام به شما پیشنهاد گردد