مشاوره حقوقی رایگان - آمبولی و عفونت ریه پس از جراحی لوزه

با سلام.
بنده جراحی لوزه انجام دادم که بعد از ریکاوری گفتن مرخص میشم.
بلافاصله بعد از بهوش آمدن اشاره به درد شدید سینه داشتم که پرستار گفتن مشکلی نداری و به پزشک دیگری که در اتاق ریکاوری اومدن بهم سر بزنن گفتن هیستریک شده و اکسیژن خونش مشکل نداره.
بعد از ریکاوری و اتمام سرم مرخص شدم و هیچ توجهی به دردی شدیدی که در سینه داشتم و دائم اشاره کردم به اون نشد.
این درد در منزل همچنان ادامه داشت، دو روز پس از عمل به علت تب و لرز به اورژانس مراجعه کردم و گفتن به علت تب بالا و عفونت در گلو که مشاهده کردن بستری بشم.
به درد سینه اشاره کردم، سی تی اسکن گرفته شد. نتیجه: مشاهده ضایعه در ریه، عفونت ریه.
15 روز در بیمارستان بستری ماندم و از ابتدا داروی ضدلخته و انواع آنتی بیوتیک رو دریافت کردم.
به دلیل عدم بهبود درد سینه توسط مشاور ریه ویزیت شدم و عکس رنگی نوشته شد.
در روز چهاردهم بستری نتیجه عکس رنگی: آمبولی خفیف در ریه مشاهده شد.
روز پانزدهم مرخص و داروی ضد انعقاد به صورت خوراکی تجویز شد.

سوال بنده: با توجه به اینکه عکس رنگی که نشان دهنده باقی ماندن آمبولی خفیف بوده که پس از کذشت چهارده روز از درمان گرفته شده و روز شروع درمان تنها سی تی اسکن معمولی ریه موجود است که نشان دهنده وجود یک ضایعه بصورت کلی است، پیگیری حقوقی پزشکی قانونی به چه صورت خواهد بود؟ سی تی اسکن قبل از شروع درمان که بصورت کلی ضایعه را نشان میدهد( یعنی این ضایعه خون، عفونت، و یا هر دو‌مورد میتواند باشد) ملاک آسیب ریه قرار میگیرد یه عکس رنگی پس از اتمام درمان؟
سوال دوم: علاوه بر جراح، از بیمارستان هم امکان شکایت وجود داره به علت عدم توجه به علائمی که داشتم و ترخیص بلافاصله؟ به علت عدم توجه کافی بعد از بهوشی، به بیمارستان دیگری برای درمان عفونت مراجعه و درمان عفونت را ادامه دادم.

پیشاپیش از پاسخ‌گویی شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد