مشاوره حقوقی رایگان - ارائه وثیقه به زندان

با سلام وخسته نباشید
من وهمسرم برای آزادی برادر یکی از دوستان از زندان وثیقه منزل خودرا به دادسرا ارائه دادیم بدون اینکه زندانی را بشناسیم فقط بابرادرش آشنایی داشتیم آشنایی ما به اینصورت بود که من پسرم از زمان 4 ماهگی شروع به تشنج میکرد که این مشکل دکتری نبود و از طریق دعا باید برطرف میشد که برادر ایشان از طریق یک دعا نویس خوب کمک کرد که بچه ما یه مقدار بهبود پیدا کند همین امر باعث شد که ما به این فرداعتماد کنیم و در مقابل درخواست ایشان برای سند برای آزادی برادرش از زندان نتوانستیم بگیم نه. و حال که زمان مرخصی ایشان تمام شد وابلاغیه برای ما اومد که زندانی به زندان برنگشته و ما هرچی تماس میگیریم هیچکدام جواب نمیدهند.چگونه ما میتوان از ایشان برای اینکه به سندمان برسیم شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و درخواست استرداد سند کنید و سپس دادخواست دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کار اشتباهی کردید حکم جلب ان را گرفته و اورا پیدا و معرفی کنید