مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن وثیقه برای زندانی

باسلام و خسته نباشید
بنده و همسرم وثیقه منزل خود را برای آزادی برادر یکی از دوستان از زندان به دادسرا ارائه دادیم بدون اینکه زندانی رابشناسیم فقط با برادرش آشنایی داشتیم موضوع آشنایی اینگونه بود که من پسرم از حدود 4 ماهگی شروع به تشنج میگرد البته این مشکل دکتری نبود و باید از طریق دعا حل میشد که برادر ایشون از طریق آشنایی با یک دعانویس به ما کمک کرد که حال پسرمون بعد از 5 سال یه مقدار رو به بهبودی رفت و همین کمک باعث شد که ما به ایشان اعتماد کنیم و در مقابل در خواست ایشان برای سند نتونستیم بگیم نه. وحال بعد از آزادی برادرشان از زندان وپایان مرخص و یکماه مهلت یرگشت هنوز ایشان به زندان برنگشته و هیچ کدام جواب تلفن مارو نمیدهند.آیا مامیتوانیم از ایشان شکایت کنیم و به سندمون برسیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست زندانی را معرفی نمایید و الا سند شما ضبط می‌شود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام از خود فرد زندانی فرار کرده میتونید شکایت کنید