مشاوره حقوقی رایگان - ادغام دو پرونده مواد

سلام خسته نباشید
پدرم برا اینکه منو بفرسته کمپ رفته بود مواد مخدر گفته بود و اومدن بالا سرم و شهریور 1401 برای 50 سانت شیشه 50 سانت هرویین رفتم دادگاه فیش گزاشتم رفتم سه دوره کمپ و 6 ماه بعدش خودم با 4گرم هرویین و 1 گرم شیشه گیر کردم رفتم زندان سند گذاشتم اومدم بیرون تا ابان 1402 به دلیل فوت پدرم ابلاغ دادگاه ندیدم و قاضی غیابی بهم حکم داده 3 سال و 20 ملیون و 60 ضربه شلاق و ریختن تو خونه بردنم زندان دوماه بعدش برا پرونده دومم 5سال 2ماه 2میلیون جریمه و 60 ضربه شلاق صادر شد که تسلیم زدم شد 3 سال 10 ماه 15 روز

حالا میخواستم بدونم برا حکم اول که 3 سال و حکم دوم 3 سال 10 ماه ادغام بزنم یا نه اگه بزنم احتمال بدترین و بهترین حالتش چیه
هر دو پرونده هم زیر نظر یه قاضی و یه شعبه

خیلی خیلی ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است تسلیم به رای بزنید تا میزان مجازات حبس تا بک چهارم کاهش یابد