مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل تصادف

سلام وعرض ادب
اینجانب در تصادفی که اتومبیل من از ناحیه پشت اصابت اتومبیل مقصر قرار گرفت پلیس راهبر آمدند و من را مقصر کردن ،درجایی که با شرایط و حالت شوک و ناخوشایند همراه بودم و گیج تصادف را به ضرر بنده کروکی کردندو در واقع نوعی سوئ استفاده از گیجی وخامت حال بنده ،و من درخواست تامین دلیل دادم و کارشناسی دادگستری و غیره و خسارت و برآورد و شکایت و این حرفها،و تامین دلیل من رای کروکی را به نفع من فیصله داد،و از این‌رو بعد چهار ماه نوبت دادگاه که شکایت بنده نوبت داشت متوجه شدم ایشون حضور نیاوردند و اینکه وکیل گرفتند ،من کمی نگران شدم و لی از اینکه من مقصر نبودم در حادثه تصادف باکی نداشتم ،ولی قاضی گفت اون هم شکایت کرده باید صبر کنید که شکایت او نیز بیاید تا ببینم جریان چیه ،،،
حالا به نظر شما چه رخ خواهد داد ؟آیا ممکنه بازی در بیاره و نخواد خسارت من را پرداخت کنه ؟من 69 میلیون خسارت دیدم ولی اون زیاد آسیب خسارتی ندیده ،لطفا کمک و راهنمایی کنید ،ممنونم

پاسخ ها :

عدم پرداخت خسارت تصادف توسط مقصر تامین دلیل تصادف خسارت تصادف تصادف